torstai 1. lokakuuta 2015

Pensasaronioita

Terassilla kasvaa pensasaronioita ja minulle kerrottiin että niitä voi syödä. Maistoin yhden, mutta maku ei ollut lupaava. Aika puinen maku.

Ajattelin kuitenkin poimia niitä rasiaan. Ensimmäinen asia minkä niille tein oli puhdistaminen. Huuhtelin niitä pari kertaa.

Sitten ajattelin kokeilla mitä niille tapahtuu kun niitä keittää. Vesi alkoi näyttää mehulta.

Tuoksu oli hämärästi tuttu. Ehkä joku oli kauan, kauan sitten tehnyt minulle mehua niistä marjoista.

Odotin jonkin aikaa ja annoin marjojen kiehua rauhassa.

Kyllä se mehu ainakin tuoksui ihan hyvältä. Jos se onnistuu, voisin käydä nappaamassa loputkin marjat ja pakastaa ne. Pulma on vain siinä, että kestävätkö ne pakastusta?

1 kommentti:

  1. Paljon sokeria niin onnistuu! Samoin mehussa 1 pussi sokeria ämpärilliseen marjoja. Mansikkaa sekaan jos on liian kitkerää :) -Noora

    VastaaPoista

Haluatko sanoa jotain? Otan vastaan rakentavaa kritiikkiä, mutta en haukkumista tai muuta ilkeää. Myös positiivinen palaute kelpaa :3