tiistai 15. syyskuuta 2015

Harrastus alkaa

Vanha bändiharrastukseni Ritorytmi alkoi oikeasti jo viime viikolla, mutta en tiennyt sitä ja ensimmäinen kerta jäi minulta väliin. Tänään se siis alkaa minun osaltani. On ihan mukavaa saada pientä rytmiä viikkoon.

Tänään huomasin jotain: olen alkanut unohtaa minkälaista on olla töissä. Se tunne, että pitää herätä joka aamu, se tuska kun kännykkä herättää kesken hyvän unen... No, ei se niin kamalaa ole. Kun nousee vain ylös, niin pahin on jo ohi.

Mutta tosiaan. On se ihan mukavaa, että pääsee taas soittamaan porukassa vaikka kaikkia soittimia. Osaan soittaa aika hyvin syntikkaa (en ymmärrä nuotteja, mutta onneksi ei tarvitse), rumpuja ja bassoa.

Kitaraa osaan jotenkin myös soittaa, mutta taitoni ovat aika lailla ruosteessa kun en ole aktiivisesti soittanut moneen vuoteen. Lempisoittimeni on edelleen kitara, vaikka en sitä soita. Tykkään kuunnella sitä... Sen ääni on todella kaunis. Kitara on myös todella monipuolinen soitin, jolla voi soittaa lähes kaikkia musiikkityylejä.

Minun on aivan pakko saada jakaa kanssanne eräs kappale, joka ei olisi mitään ilman kitaraa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko sanoa jotain? Otan vastaan rakentavaa kritiikkiä, mutta en haukkumista tai muuta ilkeää. Myös positiivinen palaute kelpaa :3